Tips Sewa Kereta Kl

Tips Untuk Sewa Kereta KL

Sewa Kereta KL

Kami mengetahui beberapa perkara mengenai petua sewa kereta kl. Sebenarnya, hampir tidak ada perkara yang kita jijikkan, namun menyewa kenderaan adalah salah satu daripadanya. Oleh kerana kita menempuh perjalanan sepenuh masa, kita tidak perlu menyewa kenderaan untuk meneliti aduan. Kami telah menyewa kenderaan di seluruh dunia, sehingga jumlahnya sangat banyak.

Sekiranya saya jangkakan, saya akan menyatakan lebih daripada 40 kenderaan sewa di enam daratan dan 30 negara. Setiap kali kita mempertimbangkan kenderaan sewa, kita mengerang dan mengerang dengan penuh harapan untuk membuat tempahan kenderaan sewa yang lain. Walau apa pun, mengakibatkan pengulangan tugas yang mengerikan satu ton, kami telah mengembangkan beberapa petua dan data yang kuat tentang menyewa kenderaan.

Bermula lewat saya berjumpa dengan rakan dan menyedari bahawa dia belum menyewa kenderaan pada usia 29 tahun. Amal, dan ini pertama kalinya dia berada di negara luar termasuk tekanan yang lain. Saya memahami apa yang menjadi normal bagi saya, boleh menjadi usaha yang mengejutkan bagi yang tidak tercerahkan. Sekiranya anda memikirkan cara menyewa kenderaan, ini menunjukkan semua petua dan kenderaan sewa yang paling dihargai untuk menyewa kenderaan.

1. Elakkan Bayaran Lapangan Terbang

Salah satu petua kenderaan sewa terbaik saya adalah dengan menyumpah menyewa dari terminal udara jika boleh. Terminal udara secara konvensional mengenakan premium untuk kemudahan mendapatkan kenderaan anda dengan segera setelah penerbangan anda dan menurunkannya tidak lama sebelum penerbangan berlepas. Kadang-kadang kemudahan bagi kita membenarkan pertuduhan itu, tetapi pada masa ini dan sekali lagi ia pasti tidak. Biasanya persekitaran kerja penyewaan kenderaan yang disusun di dalam bandar menawarkan harga yang lebih rendah sehingga mengukur keputusan anda jika disahkan, tanpa mengira semua kesukaran untuk anda sampai ke bandar terlebih dahulu dan seterusnya menyewa.

Kami melakukan ini bermula lewat Calgary apabila kami mendapati Enterprise mengenakan kos $ 50 untuk mendapatkan terminal udara. Menaiki teksi berharga $ 25 – jadi kami menjimatkan $ 25! Kami juga tidak memerlukan kenderaan prinsipnya sejak malam kerana kami muncul lebih lama dari yang dijangkakan, jadi kami juga menyelamatkannya.

2. Anda Mungkin Tidak Memerlukan Insurans

Persatuan penyewaan kenderaan suka memberi anda maklumat mengenai rancangan keselamatan mereka. Ia bermula semasa kitaran tempahan dan akan diteruskan apabila anda muncul di persekitaran kerja untuk mendapatkan kenderaan anda. Kadang-kadang, kami membusuk dan mereka tidak menekan lebih jauh. Berbagai acara, kami telah menolak jaminan dan mereka terus menakutkan barang anda sehingga anda memberikan dan membeli rancangan insurans gila mereka.

3. Dapatkan Kad yang Betul

Menyampaikan saya ke titik seterusnya – menuduh kad keselamatan sewa kereta kl asas. The Chase Sapphire Reserve adalah Visa perjalanan yang saya gemari kerana sebab-sebab tertentu, bagaimanapun, keselamatan sewa asas kemungkinan besar merupakan kedudukan yang paling disukai (menghitung pendaftaran Priority Pass). Tepat apabila anda meletakkan kenderaan sewa anda pada kad Chase Sapphire Reserve anda, anda mendapat pertimbangan asas di seluruh dunia sehingga $ 75,000. Itu berfungsi untuk menenangkan fikiran kerana kita melancong dan tidak mempunyai kenderaan atau rumah.

4. Selesaikan Kerja Anda

Memikirkan cara menyewa kenderaan? Cuba buat semua kerja rumah anda terlebih dahulu. Sebelum kita memegang kenderaan sewa, kita melakukan kerja keras dalam talian terlebih dahulu. Secara berkala kami akan memulakan dengan Rentalcars.com atau lokasi hubungan bernilai lain untuk mendapatkan idea tentang kos sewa kenderaan. Sebahagian besarnya kami menjelajahi tempahan dengan seberapa banyak kali mesin pencetak pariah ini akan mempunyai kos yang sangat rendah yang akan dinaikkan semasa pembayaran.